Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Wolves“ niuksą sugėręs A.Trinchieri išsiliejo ant žurnalistų: prašė daugiau pagarbos

Lietuvos krepšinio lygoje itin dramatišku virto nieko lemti neturėjęs susitikimas. Jau prieš susitikimą reguliariojo sezono nugalėtojo titulą užsitikrinęs Kauno „Žalgiris“ (25-4) išvykoje 93:97 (26:17, 13:35, 26:25, 28:20) krito prieš Vilniaus „Wolves“ (22-8).
Andrea Trinchieri
LKL rungtynės: „Wolves“ - Kauno „Žalgiris“ / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Šis pralaimėjimas kaip reikiant įsiūbavo „Žalgirio“ vairininką Andrea Trinchieri.

Lietuvos čempionams vadovaujantis italas akivaizdžiai buvo susierzinęs ir netgi išsiliejo ant žiniasklaidos atstovų, išgirdęs, jo manymu, nepagarbų klausimą.

„Sveikinimai „Wolves“. Mes antrąjį ir trečiąjį kėlinius žaidėme siaubingai. To, ką gerai darėme pirmame ir paskutiniame kėliniuose, šiandien nepakako pergalei. Tipinės rungtynės, kai mano auklėtinių dėmesys nebuvo pakankamas, pastangų buvo per mažai. Tuomet laimėti, varžovams turint gerą vakarą, yra sunku. Pabaigoje nesulaikėme jų tritaškių ir tai mums brangiai kainavo. Tai pelnyta jų pergalė“, – mačą apibendrino A.Trinchieri.

VIDEO: Trenerių komentarai po rungtynių

Paklaustas, kas konkrečiai nutiko prastai sužaistuose kėliniuose, italas susierzino.

„Ką tik pasakiau. Stokojome dėmesio, buvome lėti, visur vėlavome, stigo energijos. Nebuvome aktyvūs, o žaidžiant prieš tokius žaidėjus kaip Sulaimonas ar Žagaras, taip negalima. Pralaimėjome kėlinį 13:25, t.y 22 taškais. Turėjau jau tada visus siųsti į rūbinę, bet tada nebūtų likę žaidėjų“, – pyko „Žalgirio“ strategas.

Paklaustas, ar antrajame kėlinyje žalgiriečiai krito į duobę, mat kai kurie žaidėjai jau yra „psichologinėse atostogose“, A.Trinchieri rimtai įtūžo.

„Jūs rimtai? Rimtai? Atostogos? Apie ką jūs šnekate? Žinote mūsų rezultatus? Trejas rungtynes laimėjome triuškinančiai, sužaidėme vieną prastą kėlinį ir jau esame atostogose? Ar jūs rimtai? Jei taip – jūsų klausimas yra nekorektiškas. Sužaidėme tragišką kėlinį, išanalizuosime jį ir darysime viską, kad išspręstume problemas, bet daugiau niekada nerodykite nepagarbos mano žaidėjams. Žaisti blogai yra viena, kalbėti apie atostogas, kai gauni pinigus už savo darbą – neteisinga. Jei aš dabar sakyčiau, kad atostogaujate, ką galvotumėte apie tai? Ar tai nėra įžeidimas? Priimsite tai? Patikėkite, nesu toks susierzinęs dėl rungtynių. Gyvenime visko būna, būna šūdinų akimirkų, antrąjį kėlinį sužaidėme šūdinai ir esame už tai atsakingi. Bet ar mano žaidėjai atostogauja? Niekada. Tai turėtų būti aišku visomis kalbomis“, – užbaigė A.Trinchieri.

Italas prisipažino neprisimenąs, kad karjeros metu jo komanda būtų pralaimėjusi spurtą 0:27.

Nepaisant pralaimėjimo, žalgiriečiai iškovojo reguliaraus sezono nugalėtojų vardus.

Tuo tarpu laimėjusio „Wolves“ strategas Nedas Pacevičius šią pergalę skyrė visoms mamoms.

„Gera pergalė, skiriame ją visoms mamoms. Labai dėl jų džiaugiamės ir pradedame ruoštis atkrintamosioms. Neblogas visai būdas taip pabaigti reguliarųjį sezoną, bet, aišku, suprantame ir tai, kad tuo baigiasi kažkoks etapas, baigiasi smagiai. Dabar, galima sakyti, sezonas prasidės iš naujo. Smagu, jog nekritome į duobę prie -16 ir sugebėjome antrą kartą šią savaitę išlipti iš didelio deficito. Tai rodo, kad turime valingus vyrus, turime kažkokį nusistovėjusį branduoliuką. Smagu, kad ir Žagaras vis geriau įsijungia ir po truputį duoda naudos“, – kalbėjo „vilkų“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius